Vi fyller möten och evenemang med innehåll

Många konferenser eller event saknar en röd tråd och många påminner starkt om varandra. Det beror oftast på att man ger sig på att planera medverkande och innehåll innan man bestämt sig för vad konferensen eller eventet ska resultera i eller handla om. 

Det är också vanligt att man vänder sig till föreläsare, moderatorer och andra medverkande som man redan känner eller känner till. Det leder ibland till att en konferens på ett visst tema nästan blir en kopia av en tidigare konferens. 

Som mötes- och eventdesigners fastställer vi först ett vad och varför, skapar sedan koncept och ramar för att först i ett tredje steg fylla din konferens eller ditt event med program, aktiviteter, medverkande och annat. 

Vi har genom åren byggt upp ett nätverk av intressanta människor som själva kan medverka eller föreslå andra som kan bidra till unika upplevelser och nya kunskaper. Vi har koll på både vem som kan vilken fråga men också vilka som är de skickligaste på att framträda inför publik. 

Ibland hjälper vi till enbart med förmedling av föreläsare, moderator eller andra medverkande, andra gånger också lokalerna och produktionen.

Kontakta oss så presenterar vi kostnadsfritt förslag på föreläsare, moderator eller annan medverkande för din konferens eller event.

Jorgen Dyssvold