Vi hittar rätt ställe för din nästa konferens eller event

Ny forskning visar hur den miljö vi jobbar eller möts i kan påverka resultatet med så mycket som 50%. Med mer än 20 års erfarenhet av att hitta och boka konferens- och eventlokaler och miljöer i Stockholm kan vi hjälpa dig att hitta rätt miljö för ditt nästa event eller konferens.

I vissa fall är en traditionell mötes- eller eventanläggning med sin befintliga infrastruktur att föredra. Andra gånger vill man lägga sin konferens eller event på en annorlunda, unik plats eller en som tydligt kopplar till ett visst tema. 

Vi kan också hjälpa dig att fastställa behovet av teknik, möbler, infrastruktur och liknande, presentera kostnader, leverantörer och om du vill också boka det hela. Ibland hjälper vi till enbart med lokalerna och i andra fall också innehållet och produktionen. 

Våra främsta styrkor är att vi föreslår platser du själv inte skulle tänkt på och att vi genom våra kontakter kan få tillgång till lokaler som annars inte är bokningsbara. Ofta också till ett bättre pris än du skulle få själv.

Kontakta oss så presenterar vi kostnadsfritt ett förslag på lokal eller plats för din konferens eller event. Om det faller dig i smaken så kommer vi överens om en rimlig ersättning eller tar hand om hela bokningen.

Jorgen Dyssvold