Vi producerar konferenser och event som ingen annan

Det sägs att du bara får en chans att göra ett första intryck. När det gäller konferenser och event får du bara en chans till varje intryck, eftersom allt äger rum live inför publik. Nyckeln till framgång är därför att vara förberedd och ha koll på detaljerna. 

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag, myndigheter och andra att producera lyckade konferenser och event. Med erfarenhet från hundratals genomförda evenemang har vi full koll på detaljerna och vet vad som behöver förberedas för att säkerställa ett lyckat genomförande. 

Genom långa checklistor, ordentliga riskanalyser, minutiösa körscheman och tydlig närvaro säkerställer vi att det blir minst lika bra som du och dina gäster förväntat sig, ibland till och med bättre. 

Ibland tar vi ansvar för en hel produktion, från idé till genomförande och utvärdering. Andra gånger hjälper vi till med valda delar, t ex ett seminarieblock eller en workshop. 

Våra specialiteter är att förmedla kunskap på nya och mer underhållande sätt (s k edutainment) samt att få in mer av interaktion, såväl i som utanför mötesrummen.

Kontakta oss så presenterar vi kostnadsfritt ett förslag på hur vi kan hjälpa dig att lyckas med ditt nästa event eller konferens. 

Jorgen Dyssvold