Nu lanserar vi Meetfulness, möten som uppnår målen och är kul på vägen

Under de drygt 20 år som vi arbetat med möten har vi kommit fram till att dåliga möten blir dåliga av främst två anledningar, nämligen att de flesta saknar mål och blir omöjliga att följa upp och att de är tråkiga. 

Därför har vi utvecklat Meetfulness, ett koncept för att planera, leda, framträda vid och delta i möten. Meetfulness handlar om att sätta men också uppnå mål för möten och att göra dem mer lustfyllda. Konceptet består av en kostnadsfri introduktionskurs och ett antal workshops, bl a en kulturworkshop och en idéworkshop för större möten. Meetfulness är utvecklat av Jörgen Dyssvold, mötesdesigner vid mötesbyrån Herr Omar och baseras på mer än 20 års erfarenhet av att planera och producera allt ifrån TEDx konferenser till världsrekord och presidentbesök.

Läs gärna mer om konceptet på herromar.se/meetfulness och kolla in våra workshops på herromar.se/workshops.

Du som bokar en workshop för genomförande nu innan sommaren får just nu en introduktionsrabatt på 10 000 kr. Ring oss på 08 - 6845 60 00 för mer information eller skicka ett mail till herromar@herromar.com

Jorgen Dyssvold