I tio år har vi bedrivit en revolution mot dåliga möten. Nu växlar vi upp tempot.

Herr Omar är en mötes- och kommunikationsbyrå som är specialiserad på interaktion människor emellan. När människor möts för att samtala, uppleva och uträtta saker tillsammans kan fantastiska saker hända. Det skapar vi förutsättningar för. Vi hjälper er att göra passiva åskådare till aktiva deltagare baserat på kunskap om hur människan, hjärnan och lärandet fungerar.

Här är några saker som skiljer oss från andra byråer:

  • Vi älskar allt som händer och kan hända när människor möts. Detta för att arbeta, samtala, göra eller uppleva saker tillsammans. Baserat på den passionen har vi specialiserat på oss på att förstå och utveckla all den kommunikation och interaktion som pågår människor emellan.

  • Vi är nördigt intresserade av hur människa, hjärna och lärande fungerar, individuellt och flera tillsammans. Vi utgår alltid ifrån den kunskapen när vi skapar möten, event, koncept, kampanjer och annat.

  • Möten, event och andra aktiviteter blir lätt envägskommunikation. På en fysisk konferens direktsänder man från scenen och vid en digital dito från en studio. Vi tycker det är slöseri när bara några av alla smarta hjärnor får komma till användning. Därför strävar vi efter att max hälften av tiden ska läggas på att mer passivt titta och lyssna. Övrig tid får deltagarna vara med och diskutera eller göra saker.

  • Fysiskt på plats eller individuellt på distans är bara några sätt att ta del i event, möten och andra upplevelser på. Mindre eller större grupper på distans, virtuella salonger och webbradio är några ytterligare alternativ. Vi hjälper våra kunder att skapa aktiviteter som man kan delta i på många olika sätt, även resfritt. Sedan är det upp till deltagarna att välja vilket sätt de föredrar.

Kontakta oss på herromar@herromar.com eller telefon 08 – 684 560 00 om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa er att designa och producera ett möte eller event, hålla en utbildning eller föreläsning, översätta er kommunikation till upplevelser, eller ge er en bättre koll på er omvärld och framtid Det första samtalet och mötet är alltid kostnadsfritt.

Vi är designers, producenter, projektledare, kreatörer, strateger och kommunikatörer. Men mest av allt är vi ett gäng upplevelsemakare som älskar att beröra människor och alla deras sinnen.

 

 Några av våra uppdragsgivare

 
 

 Tidigare uppdrag

 

Herr Omar på Instagram

Se fler inlägg på Instagram (@herromar.se)