TJÄNSTER

Vi kan hjälpa er med allt ifrån att leda en workshop för att få fram idéer ni själva arbetar vidare med, till att ta fullt ansvar för en hel kampanj eller ett större event.

Oavsett vad det är för uppdrag så inleder vi alltid med att diskutera vad ni vill åstadkomma och varför. Därefter lämnar vi ett förslag på och i så fall hur vi tror att vi kan hjälpa er. Den här första konsultationen och vårt första förslag är alltid kostnadsfritt. Om ni därefter vill ha vår hjälp så kommer vi överens om ett timpris eller fast pris för hela uppdraget.

NÅGRA EXEMPEL PÅ TJÄNSTER

VI FYLLER MÖTEN OCH EVENEMANG MED INNEHÅLL
Många konferenser och event saknar en röd tråd och många påminner starkt om event som man själv eller andra gjort tidigare. Det beror oftast på att man ger sig på att planera medverkande och innehåll innan man bestämt sig för vad konferensen eller eventet ska resultera i eller handla om. Vi hjälper er att fastställa syfte och mål, för att sen skapa förslag på koncept och ramar. I ett tredje steg börjar vi sedan tillsammans fylla din konferens eller event med aktiviteter, medverkande och annat. 

VI HITTAR RÄTT STÄLLE FÖR DIN NÄSTA KONFERENS ELLER EVENT
Ny forskning visar hur den miljö vi jobbar eller möts i kan påverka resultatet med så mycket som 50%. Med mer än 20 års erfarenhet av att hitta och boka konferens- och eventlokaler och miljöer i Stockholm kan vi hjälpa dig att hitta rätt miljö för ditt nästa event eller konferens. Vi kan också hjälpa dig att fastställa behovet av teknik, möbler, infrastruktur och liknande, presentera kostnader, leverantörer och om du vill också boka det hela.

SEMINARIUM, KONGRESS, KONFERENS, EVENT ELLER WORKSHOP
Nedan är några av de steg vi hjälper till med:

  • Definiera mötets syfte, mål och målgrupp

  • Hitta och boka lämpliga lokaler

  • Föreslå modell, process och metod-/er för workshopen

  • Leda, hyra in eller coacha ledare av workshop

  • Hantering av inbjudan, anmälan och delegater

  • Dokumentation av idéer etc.

  • Utvärdering och uppföljning

Vi arbetar på löpande räkning eller mot ett fast arvode per projekt. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion kring hur ett samarbete kan se ut.


TEXT - COPY FÖR WEBB, PRINT, FÖREDRAG OCH FILM
Vi tar uppdrag inom copywriting, i samband med ett möte/event eller som fristående uppdrag. Vi skriver bland annat manus till informationsfilmer, debattartiklar, texter till inbjudningar och manus till föredrag och presentationer. Vi arbetar på löpande räkning eller mot ett fast arvode per projekt.


FÖRELÄSNINGAR
Jörgen är en flitig föreläsare inom olika områden som har med möten/event och prestation i jobbet att göra. Han föreläser regelbundet om mötestrender och mötespsykologi.
Läs gärna mer om och boka Jörgen Dyssvold som föreläsare hos Talarforum https://www.talarforum.se/jorgen.dyssvold


Uppdragsgivare

Vi hjälper bland andra RISE, Reformklubben, Statistiska Centralbyrån (SCB) och Amnesty att göra passiva åskådare till aktiva deltagare.


Några exempel på uppdrag