Cookalong med Isabella Morrone
Isabella började vid 18 års ålder sin karriär på F12, då en av Sveriges bästa restauranger. Sedan dess har hon jobbat på flertalet kända restauranger, bland annat en trestjärnig restaurang i Barcelona. 2016 knep hon en tredjeplats i "Kockarnas Kamp" på TV och därefter tog karriären fart. Efter 17 år i restaurangbranschen är italiensk mat och råvaror hennes stora kärlek. Isabella brinner för att laga och lära andra att laga mat enligt det äkta italienska köket.
Steg-för-steg-guide
Du gör förfrågan via e-post herromar@herromar.com eller telefon 08 - 684 560 00.
Vi kollar upp och återkommer med besked om pris och tillgänglighet.
Vi, Isabella eller någon ur hennes team kontaktar er för att gå igenom upplägg och val av teknisk plattform.
Isabella tar fram recept och inköpslista, baserat på önskemål om budget, smaker, råvaror med mera.
Inköpslista skickas ut till deltagarna någon dag innan och om ni önskar så, tillsammans med ett presentkort som täcker inköpet av råvaror.
Vid genomförandet kopplar alla upp sig och lagar maten medan Isabella ger instruktioner, visar och kan svara på frågor, eventuellt efter en introduktion med en av era representanter.
Form
Aktiviteten sker helt på distans och levereras via valfri teknisk plattform. Deltagarna deltar via dator eller mobil för att ta del av bild och ljud. Frågor skickas via chatt eller kan ställas via mick om man är en mindre grupp.
Råvaror
I första hand rekommenderar vi att deltagarna, baserat på en inköpslista som skickas ut cirka en vecka innan aktiviteten, själva handlar råvarorna. Vi kan också ombesörja att deltagarna får digitala presentkort som täcker kostnaden för inköp av råvaror.
Tidsåtgång
0,5 – 1,5 timmar
Material
I denna aktivitet ingår recept och inköpslistor för en maträtt eller meny. Inköpslista distribueras via e-post någon dag i förväg. Presentkort (digitalt) som gäller i de flesta butiker och som täcker inköp av råvaror kan köpas som tillval.
Pris
Pris lämnas på förfrågan via e-post herromar@herromar.com eller telefon 08 - 684 560 00.